Χειροποίητα Σαπούνια
& Φυσικά Καλλυντικά

Χονδρική Πώληση

Χειροποίητα Σαπούνια
& Φυσικά Καλλυντικά

Χονδρική Πώληση

Το Sapouni-Sou ιδρύθηκε το 2015 στα Βελανίδια, στην περιοχή Βάτικα της Νότιας Λακωνίας.

Η ιδέα για την επιχείρηση ξεκίνησε από την αγάπη μας για τη Λακωνική γη αλλά και την επιθυμία μας να φέρουμε στο κοινό προϊόντα αγνά, χωρίς χημικά. Η Λακωνική γη που είναι πλούσια και εύπορη, μας προσφέρει το αγνό παρθένο ελαιόλαδο από την ποικιλία της “Αθηνοελιάς”.
Η Αθηνοελιά ή “Ντόπια”, όπως την αποκαλούν οι κάτοικοι των Βατίκων, είναι η αρχαιότερη ποικιλία ελιάς που όμως πλέον συναντάται σπάνια. Το ελαιόλαδο που παράγεται από αυτή την ποικιλία είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες και χρησιμοποιείται ατόφιο στην παραγωγή σαπουνιών, εδώ στο Sapouni-Sou.

Ένα ακόμα θεμελιώδες συστατικό των χειροποίητων σαπουνιών μας, είναι η φυτική γλυκερίνη η οποία, σε αντίθεση με την παρασκευασμένη του εμπορίου, δεν ξηραίνει το δέρμα αλλά ενισχύει τη θρέψη και την ενυδάτωσή του. Κάθε χειροποίητο σαπούνι του Sapouni-Sou φτιάχνεται με το χέρι και είναι μοναδικό: το κάθε ένα, έχει ξεχωριστά συστατικά, άρωμα και χρώμα. Έτσι, έχουμε δημιουργήσει ποικιλία χειροποίητων σαπουνιών που καλύπτουν κάθε ανάγκη και είναι τόσο αγνά, που είναι κατάλληλα ακόμα και για μωρά!

Εκτός από την παραγωγή χειροποίητων σαπουνιών, στο Sapouni-Sou ειδικευόμαστε και στην παρασκευή φυσικών καλλυντικών. Έχουμε πλήρη σειρά φυσικών προϊόντων περιποίησης για το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα.

Ένα από τα αγαπημένα μας συστατικά είναι η Αλόη Βέρα. Το τζελ Αλόης που περιέχουν τα φυσικά καλλυντικά του Sapouni-Sou® , είναι αυθεντικό και μη αραιωμένο. Όπως τα χειροποίητα σαπούνια μας, έτσι και τα καλλυντικά μας είναι φτιαγμένα με αγνά, φυτικά υλικά. Δεν περιέχουν χημικά πρόσθετα, είναι υποαλλεργικά, φιλικά προς το περιβάλλον και για την παρασκευή τους δεν πραγματοποιούνται πειράματα σε ζώα.

Στη λίστα των προϊόντων μας θα βρείτε Τζελ Απολέπισης με Αλόη, jojoba και τριμμένο κουκούτσι ελιάς, Ορό για το πρόσωπο με φυτικό κολλαγόνο και βιταμίνες, Λάδι Ενυδάτωσης με αμυγδαλέλαιο και ρόδι και πολλά ακόμα καλλυντικά που έχουν αγαπηθεί από όλους όσους τα έχουν δοκιμάσει!

Εγγραφείτε στο δίκτυό μας

Η αρχή για μια νέα, δημιουργική συνεργασία

Εγγραφείτε στο δίκτυό μας

Η αρχή για μια νέα, δημιουργική συνεργασία

Τα Χειροποίητα Σαπούνια και τα Φυσικά Καλλυντικά του Sapouni-Sou® διατίθενται προς χονδρική πώληση. Εάν έχετε κατάστημα, μπορείτε να συμπεριλάβετε τα προϊόντα μας.

Επισκεφθείτε το Κατάστημα Χονδρικής και δημιουργήστε Λογαριασμό για να παραγγέλνετε διαδικτυακά και άμεσα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Απαντάμε σε όλα τα μηνύματά σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Απαντάμε σε όλα τα μηνύματά σας.