Χειροποίητα σαπούνια ελαιολάδου

Ποια είναι τα οφέλη;

Η ερώτηση δεν θα έπρεπε να είναι «ποια», αλλά «πόσα»!

Το ελαιόλαδο θρέφει το δέρμα με φυσικό τρόπο, έχοντας παράλληλα ένα ευρύ φάσμα από οφέλη: από αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, μέχρι αντιγήρανση.

Τα Χειροποίητα Σαπούνια του Sapouni-Sou® περιέχουν το ελαιόλαδο ως βασικό συστατικό λόγω των βαθιά ενυδατικών και θρεπτικών ιδιοτήτων του. Το σαπούνι ελαιολάδου είναι μια από τις καλύτερες θεραπείες για το ξηρό δέρμα, καθώς οι ενυδατικές του ιδιότητες βοηθούν στην ανάπλαση του δέρματος. Είναι το πιο κατάλληλο φυσικό προϊόν για τον καθαρισμό του σώματος ακόμα και για όσους έχουν ευαίσθητο ή ξηρό δέρμα, καθώς έχει χαμηλότερο pH από τα περισσότερα σαπούνια του εμπορίου που περιέχουν τοξίνες, πετρέλαιο ή ζωικά λίπη που ξηραίνουν το δέρμα. Καθαρίζει εις βάθος, ενώ παράλληλα είναι το πιο ήπιο από όλα τα σαπούνια που κυκλοφορούν.

• Ποια είναι τα οφέλη του Χειροποίητου Σαπουνιού με ελαιόλαδο;

Οι αντιοξειδωτικές του ιδιότητες θρέφουν, καθαρίζουν, ενυδατώνουν και προστατεύουν το δέρμα από τις περιβαλλοντικές συνθήκες και τις βλάβες από τις ελεύθερες ρίζες. Όταν εφαρμόζεται στο δέρμα, το ελαιόλαδο παρέχει βιταμίνες και λιπαρά οξέα που αφήνουν το δέρμα βελούδινο, ενυδατωμένο και προστατευμένο.

• Είναι το Χειροποίητο Σαπούνι με ελαιόλαδο κατάλληλο για το πρόσωπο;

Χάρη στις θρεπτικές του ιδιότητες, το ελαιόλαδο αποτελεί ένα ήπιο καθαριστικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα στο πρόσωπο όταν είναι σε ήπια φόρμουλα. Ο όρος “ήπιο καθαριστικό” δεν σημαίνει ότι τα σαπούνια ελαιόλαδου δεν καθαρίζουν το δέρμα επαρκώς, αλλά ότι δεν είναι σκληρά με την επιδερμίδα και δεν αλλοιώνουν το pH της. Τα Χειροποίητα Σαπούνια του Sapouni-Sou® περιέχουν ελαιόλαδο το οποίο, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα φυσικά συστατικά, καθαρίζει και αναζωογονεί την επιδερμίδα χωρίς να τη στεγνώσει ή να απογυμνώσει τα φυσικά έλαια της.

• Tο Σαπούνι ελαιολάδου δεν προκαλεί ερεθισμούς

Όλα τα Χειροποίητα Σαπούνια Ελαιολάδου του Sapouni-Sou® είναι υποαλλεργικά, επομένως είναι απίθανο να αντιμετωπίσετε αλλεργική αντίδραση όταν τα χρησιμοποιείτε. Τα Χειροποίητα Σαπούνια μας είναι τόσο αγνά, που είναι κατάλληλα ακόμα και για μωρά!

• Σύμμαχος κατά της ακμής

Συχνά μας ρωτάτε πώς μπορεί το ελαιόλαδο να αντιμετωπίσει την ακμή. Χάρη στις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, βοηθά να αντιμετωπίσετε τις ελεύθερες ρίζες. Αυτές οι ελεύθερες ρίζες βλάπτουν τα κύτταρα, προκαλώντας υπερέκκριση σμήγματος και επιταχύνοντας τη γήρανση. Το ελαιόλαδο είναι μια φυσική πηγή των αντιοξειδωτικών, βιταμινών Α και Ε, οι οποίες καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες. Το ελαιόλαδο περιέχει επίσης ελεοκανθάνιο, ένα συστατικό που προσφέρεται για τα αντιφλεγμονώδη οφέλη του.

• Φυσική αντιγήρανση

Το ελαιόλαδο είναι ένα αποτελεσματικό φυσικό αντιγηραντικό χάρη στις πολυφαινόλες και ελαϊκό οξύ, που βελτιώνει τον τόνο και την υφή του δέρματος και καταπολεμά τα σημάδια γήρανσης. Επιπλέον, επειδή είναι τόσο θρεπτικό, μπορεί να αναπληρώσει την υγρασία που χάνεται από το δέρμα καθώς γερνάμε, προσδίδοντας στην επιδερμίδα μια πιο ομαλή, γεμάτη εμφάνιση και ελαχιστοποιώντας τις ρυτίδες.

• Κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος

Τα Χειροποίητα Σαπούνια Ελαιολάδου που θα βρείτε στο Sapouni-Sou® μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλους, από τα μωρά έως τους ηλικιωμένους και είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος.

Επωφεληθείτε κι εσείς από τις ιδιότητες των χειροποίητων σαπουνιών από ελαιόλαδο! Επισκεφθείτε το Shop του Sapouni-Sou® και δείτε την ποικιλία σε Χειροποίητα Σαπούνια.

Θα είναι ένα από τα καλύτερα δώρα που έχετε κάνει ποτέ στον εαυτό σας!