Η Αλόη έχει αγαπηθεί από παραγωγούς και καταναλωτές, χάρη στις ιδιότητές της. Αυτός ο μικρός κάκτος, που μέχρι πριν κάποια χρόνια έκρυβε πολλά μυστικά, έχει πλέον καθιερωθεί ως ένα από τα πιο πολύτιμα δώρα της φύσης!

Αν αναρωτιέστε τί μπορεί να κάνει η Αλόη για το δέρμα σας, δεν έχετε παρά να διαβάσετε παρακάτω τις μαγικές ιδιότητες της Αλόης.

Η πρώτη μελέτη για την αγωγή της Αλόης με σκοπό της καταπολέμηση των εξανθημάτων και των ερεθισμών του δέρματος, 1935. Το εκχύλισμα αλόης βέρα αναφέρθηκε ότι παρέχει ταχεία ανακούφιση από την κνησμό και την καύση που σχετίζεται με σοβαρή δερματίτιδα ακτινοβολίας και αναγέννηση του δέρματος. Έχουν αναφερθεί πολυάριθμες αναφορές που έχουν διερευνήσει το ρόλο της τοπικής χορήγησης αλόης βέρα στις παθήσεις του δέρματος και τη θεραπεία επούλωσης πληγών, συμπεριλαμβανομένης της θεραπείας της ψωρίασης, της δερματίτιδας, της στοματικής βλεννογονίτιδας, των χειρουργικών τραυμάτων και ως θεραπεία για την πρόκληση κακώσεων.

Το 1996 στο Τμήμα Κλινικής Φυσιολογίας στη Σουηδία πραγματοποιήθηκε μελέτη η οποία περιελάμβανε 60 ασθενείς με χρόνια ψωρίαση. Οι ασθενείς αυτοί χωρίστηκαν σε 2 ομάδες. Στη μία ομάδα χορηγήθηκε Αλόη Βέρα, ενώ στη δεύτερη μία κρέμα πλασέμπο. Ο ρυθμός θεραπείας της ομάδας που ακολούθησε αγωγή με Αλόη, ήταν 83%! Αντίθετα, η ομάδα που χρησιμοποίησε το εικονικό φάρμακο δεν παρουσίασε βελτίωση, ενώ μάλιστα κάποιοι ασθενείς υποτροπίασαν.

Τι άλλες ευεργετικές ιδιότητες έχει η Αλόη; Το πολύτιμο τζελ Αλόης περιέχει αμινοξέα, βιταμίνες Β1, Β2, Β6, Α, Ε και C. Το τζελ της Αλόης αντιμετωπίζει εγκαύματα και δρα προστατευτικά στο δέρμα ενάντια της υπεριώδους ακτινοβολίας. Έχει αντι-ιικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που επιταχύνουν την επούλωση και μειώνουν τον πόνο, συμβάλλοντας έτσι στην επιτάχυνση της διαδικασίας επούλωσης. Είναι εξαιρετικό ενυδατικό για το σώμα, το πρόσωπο αλλά και για το τριχωτό της κεφαλής, ενώ μπορεί να θεραπεύσει την ξηροδερμία στα μαλλιά και να ανακουφίσει το κρανίο από κνησμό.

Όταν η Αλόη μπορεί να θεραπεύσει σοβαρές δερματικές ασθένειες, σκεφτείτε πόσο ευεργετική είναι σε πιο απλές περιπτώσεις όπως ακμή ή ταλαιπωρημένα χέρια από το κρύο!

Χρησιμοποιήστε το Χειροποίητο Σαπούνι από Αλόη για ντεμακιγιάζ και για την καταπολέμηση της ακμής. Η διαφορά που θα δείτε είναι εκπληκτική! Ανανεώστε την επιδερμίδα σας με το Τζελ Απολέπισης Προσώπου με Αλόη με τριμμένο κουκούτσι ελιάς και προσφέρετε στο πρόσωπό σας ασύγκριτη ενυδάτωση και ανάπλαση με τον Ορό με Κολλαγόνο και βιταμίνες Α & Ε.
Θα μας ευχαριστείτε!