Εφηβεία και ακμή:

Συμβουλές για λαμπερό πρόσωπο!

Η ακμή είναι επίμονη και απρόβλεπτη. Μόλις νομίζεις ότι τη νίκησες, κάνει πάλι την εμφάνισή της. Ποια είναι η λύση; Να γίνεις κι εσύ το ίδιο επίμονη!
Η αντιμετώπιση της ακμής θέλει συνέπεια, υπομονή και φυσικά τα κατάλληλα προϊόντα.

• Καθημερινά

1. Απομακρύνουμε τα βακτήρια κάνοντας πλύσεις με το Χειροποίητο Σαπούνι Αντιγόνη. Η «Αντιγόνη» είναι ένα απαλό σαπούνι με γάλα γαϊδούρας, γνωστό για την πληθώρα θρεπτικών ουσιών που περιέχει. Το σαπούνι «Αντιγόνη» κάνει πλούσιο αφρό και αφήνει την επιδερμίδα λεία, απαλή και λαμπερή.

2. Πάντα μετά την πλύση το πρόσωπο χρειάζεται ενυδάτωση. Πολλές φορές αγνοείς αυτό το βήμα γιατί φοβάσαι πως μια ενυδατική κρέμα θα κάνει το δέρμα σου λιπαρό. Αγνοώντας όμως την ενυδάτωση, δεν θρέφεις την επιδερμίδα και αφαιρείς την ελαστικότητά της. Η λύση; Αντικατάστησε την ενυδατική σου με το Serum. Ο Ορός με Κολλαγόνο και βιταμίνες Α & Ε θα ενυδατώσει εις βάθος την επιδερμίδα σου και δεν θα σου αφήσει ίχνος γυαλάδας ή λιπαρότητας!

Επανάλαβε αυτή τη διαδικασία πρωί και βράδυ και θα δεις διαφορά!

• 3 -4 φορές την εβδομάδα:

Μία λέξη: απολέπιση
Λανθασμένα πιστεύεται πως, όσο πιο τραχείς νιώθουμε τους κόκκους των προϊόντων απολέπισης, τόσο καλύτερος είναι και ο καθαρισμός που κάνουμε. Όχι! Το μόνο που καταφέρνεις είναι να ταλαιπωρείς το ευαίσθητο δέρμα του προσώπου.

Στο Sapouni-Sou θα βρεις μια σειρά προϊόντων απολέπισης που έχουν βάση το τριμμένο κουκούτσι ελιάς. Οι μικροί κόκκοι εισχωρούν στους πόρους, τους καθαρίζουν σε βάθος και το κυριότερο: σέβονται το δέρμα!
Δες τα προϊόντα κατά της ακμής και διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει:

ΔΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ▸