Κλείσιμο
Εφηβεία και Ακμή

Εφηβεία και ακμή: Συμβουλές για λαμπερό πρόσωπο!

Η ακμή ειναι επίμονη και απρόβλεπτη. Μόλις νομίζεις οτι τη νίκησες, κάνει παλι την εμφάνισή της. Ποια ειναι η λύση; Να γίνεις κι εσυ το ίδιο επίμονη!
Η αντιμετώπιση της ακμής θέλει συνέπεια, υπομονή και φυσικά τα κατάλληλα προϊόντα.

Καθημερινά:

1. Απομακρύνουμε τα βακτήρια κάνοντας πλύσεις με το Χειροποητο Σαπούνι Αντιγόνη. Η «Αντιγόνη» ειναι ένα απαλό σαπούνι με γάλα γαιδουρας, γνωστό για την πληθώρα θρεπτικών ουσιών που περιέχει. Το σαπούνι «Αντιγόνη» κάνει πλούσιο αφρό και αφήνει την επιδερμίδα λεία, απαλή και λαμπερή.

2. Πάντα μετά την πλύση το πρόσωπο χρειάζεται ενυδάτωση. Πολλές φορές αγνοείς αυτό το βήμα γιατί φοβάσαι πως μια ενυδατική κρέμα θα κάνει το δέρμα σου λιπαρό. Αγνοώντας όμως την ενυδάτωση, δεν θρέφεις την επιδερμίδα και αφαιρείς την ελαστικότητά της. Η λύση; Αντικατάστησε την ενυδατική σου με το Serum. Ο Ορός με Κολλαγόνο και βιταμίνη Ε θα ενυδατωσει εις βάθος την επιδερμίδα σου και δεν θα σου αφήσει ίχνος γυαλάδας ή λιπαρότητας!

Επανάλαβε αυτή τη διαδικασία πρωί και βράδυ και θα δεις διαφορά!

  

 

3-4 φορές την εβδομάδα:

Μία λέξη: ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ
Λανθασμένα πιστεύουμε πως, όσο πιο τραχείς νιώθουμε τους κόκκους πτων προϊόντων απολέπισης, τόσο καλύτερος ειναι και ο καθαρισμός που κάνουμε. Όχι! Το μόνο που καταφέρνεις ειναι να ταλαιπωρείς το ευαίσθητο δέρμα του προσώπου.

Στο Sapouni-Sou θα βρεις μια σειρά προϊόντων απολέπισης που έχουν βάση το τριμμένο κουκούτσι ελιάς. Οι μικροί κόκκοι εισχωρούν στους πόρους, τους καθαρίζουν σε βάθος και το κυριότερο: σέβονται το δέρμα!
Δες τα προϊόντα απολέπισης και διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει: